Begeleiding bij de aankoop van uw woning

Bij de aankoop van uw nieuwe huis gaat u niet over een nacht ijs. Want een huis zoeken en bekijken roept vragen op in jezelf. Wensen worden eisen, eisen worden weer wensen, je maakt afwegingen en doet concessies. Naast het emotionele aspect is ook het rationele aspect belangrijk. Hoe is bijvoorbeeld de bouwkundige staat van een huis, wat is het voor een wijk, hoe is het gesteld met de planologische ontwikkelingen in de buurt, is de prijs van een woning in verhouding met de staat van onderhoud en markt? Kan ik de (eventuele) financiering rond krijgen? Met al deze vragen willen we je graag helpen!

Ook de regelgeving rond onroerende zaken verandert vaak en snel. Hebben we eigenlijk drie dagen bedenktijd? Mag ik een dakkapel bouwen zonder vergunning? Mag die oude olietank in de tuin blijven liggen? Moet de verkoper melden, dat hij verhuist om zijn luidruchtige buren? Kan ik zelf de asbestgolfplaten van de schuur verwijderen? Als ik nu een bod doe, zit ik er dan aan vast? Belangrijke vragen waarop u een deskundig antwoord mag verwachten.

Een goed aankoop advies en scherpe onderhandelingen kunnen u duizenden euro’s besparen. Bekijk hier onze recent aangekochte objecten.

Wij verdienen onszelf graag terug!

Wat mag u van ons verwachten?

Als aankoop Bemiddelaar pakken wij het volgende voor u op:

  • Bezichtigen van de woning;
  • Beoordelen aankoopwaarde van de woning;
  • Verstrekken van adviezen om tot aankoop van de woning te komen;
  • Voeren van de onderhandelingen met verkoper(s) of diens vertegenwoordigers;
  • Controleren van de relevante conceptovereenkomsten;
  • Begeleiding bij de afwikkeling van de aankoop, zoals het beoordelen van de koopovereenkomst en de aanvraag van de woonvergunning.

Wilt u een woning verkopen?

Heeft u een eigen woning die u wilt verkopen?
Uiteraard kunt u ons daarvoor inschakelen!

Tip: Doe een bouwtechnische keuring

Wij kunnen u adviseren op financieel gebied, maar wij zijn geen bouwkundigen. Daarom laten wij regelmatig een bouwtechnische keuring verrichten, zo voorkomt u onaangename verrassingen achteraf.

Begeleiding bij de aankoop van uw woning?

Benieuwd naar wat we voor ú kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden!