De personen achter Fidiom Makelaardij

Berry van Engelen is ruim 25 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening en is de stuwende kracht achter Fidiom Makelaardij en Fidiom Financiële diensten op maat. In de afgelopen jaren hebben wij vele relaties van ons (Fidiom Financiële diensten op maat.) doorverwezen naar de lokale traditionele makelaars.

“Er zijn maar weinig momenten in het leven dat je op één dag zoveel geld uitgeeft als bij het kopen van een huis! Het vergt dan ook uiterste concentratie, aandacht en vakkennis. Het is tenslotte niet een paar schoenen dat je koopt.”

Vanaf eind 2017 kunnen wij (Berry van Engelen en Peter de Gier) onze relaties ook van dienst zijn op het gebied van het aan-  en verkopen van een woning.  Wij verzorgen het gehele aan- of verkooptraject, met de service en beleving zoals u dat al van ons gewend bent bij Fidiom.

Uiteraard kan dit ook voor mensen die nog geen klant bij ons zijn en een aan- of verkoop willen regelen!

Wij vinden het belangrijk dat we je een beetje leren kennen en dat er een wederzijdse klik is. Je kunt ons te allen tijde bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor. Wij vertellen je graag over begeleiding en service die wij je kunnen bieden. Wat begint bij het opstellen van een zoekprofiel en wat eindigt met de overdracht bij de notaris.

Tegen een voordelig tarief  kunt u via ons uw woning verkopen en op o.a. Funda in de etalage te zetten. Uiteraard kunt u ook uw financiële situatie met ons bespreken en door ons laten regelen.

Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst.

Berry van Engelen

Peter de Gier